dimecres, 30 de juliol de 2014

He tornat!

Feia massa temps que no apareixia per aquí però ja he tornat!
I és que amb el bon temps em marxen una mica les ganes d'agafar la llana ;) i segueixo tenint molts fronts oberts i noves idees al cap. A veure si a poc a poc m'hi vaig posant.
Durant aquests mesos d'absència he pogut gaudir d'un parell de setmanes de vacances, per fiii!!! En les que hem pogut fer excursions, anar a la platja, passejar, i sobretot, desconnectar una mica de la rutina.

 També ha sigut el meu aniversari i m'han regalat coses molt boniques i genials...
Un dels regals va ser molt especial, ja que, a part, d'haver-lo de buscar per dins de casa on estava amagat, eren tot de coses relacionades amb el ganxet! Si, agulles amb mànec tou, revistes, i un parell de soles de sandàlies. Els hi haig de fer la part de la sandàlia a ganxet, espero aconseguir-ho. Ja he començat a investigar una mica. Em va fer moooltíssima il·lusió que el meu xicot s'hagués molestat a buscar tots aquests regals perquè no té gaire idea però se'n va sortir molt i molt bé. Moltes gràcies!!!
A partir d'ara espero escriure més sovint ja que també tinc una altra novetat, un nou ordinador que va genial i que no triga mil hores a pujar quatre fotos.

Espero escriure abans, però... mai, se sap, així que per si de cas... Bon estiu!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada