dissabte, 22 de febrer del 2014

Un bon cap de setmana!

Aquest finde va començar abans d'acabar de treballar perquè divendres al migdia vaig tenir uns d'aquells moments de simple felicitat!
I és que decidir anar a comprar el pa a un forn de pa (com déu mana!) i trobar-te amb aquests croassants que menjava fa molts anys no té preu! I que bons que estàven! mmmm m'encanta quan la xocolata que queda a les puntes, sólida, fa "creec" quan la trenques amb les dents. Que booons. Amb que poquet se'm pot contentar.

I no tot va acabar aquí. Vaig decidir anar a un super nou a veure que hi trobava i si vaig trobar una cosa que normalment, no veig. Vaig trobar aquestes caixes de galetes taaan boniques i que tants records ens porten, oi?! Aquelles caixes blaves amb dibuixos de galetes que obríem quan erem petits i sempre estaven plenes de fils, agulles... de tot, menys de galetes! Ara es veu que s'han modernitzat i han canviat aquells dissenys. Així que no em vaig poder estar, i vaig comprar la caixeta que no era gaire cara.
A l'arribar a casa i obrir la caixa vaig descobrir que també per dins està tot molt cuidat. Cada cistelleta de paper conté les diferents galetes i estant totes molt bones! Demà diumenge ja sé que portaré de postres per dinar amb la família.


Avui dissabte he tingut festa i he aprofitat per comprar tot el necessari per Carnaval i crec que ja està llest.
Però també he aprofitat per anar a algunes botigues on no hi puc anar mai per horari.
I he tornat ben carregada! M'he donat el capritx de comprar aquest ram de "poetes" que ja he col·locat! Pensava que potser tindrien "mimoses" però de moment, ni rastre.




I al panxo també li ha tocat regal! Ara el seu racó té més alegria amb aquesta catifa de "trapillo".

També tinc una nova adquisició al meu pati. Aquestes margarites liles que no es diuen margarites però són molt semblants, no? no recordo el nom. Espero que em durin més que les últimes que crec que no van arribar a l'estiu...

Espero no haver de cantar:
"...se'm moooren les plaaantes, no puc fer-hi res...
... i em posa molt trist, però no perdo l'esperança...."
com diu Mazoni... ;)

1 comentari: