diumenge, 19 de gener del 2014

Manta en punt zig-zag

L'any passat quan vaig començar a fer mitja i buscar imatges per internet vaig trobar una manta preciosa en punt zig-zag. Així que després de fer la bufanda que vas ser el primer projecte a mitja, vaig iniciar la manta i... a gener del 2014 segueixo fent-la!!!
Vaig començar-la amb moltes ganes però ha passat èpoques totalment, oblidada a l'armari.
Però amb l'inici del 2014 vaig decidir centrar-me, no dispersar-me més i intentar acabar-la per aquest hivern. mmm la veritat, no sé si hi seré a temps. 
Estem a gener i encara l'estic teixint. 
Fent la manta, em vaig adonar que no sóc gaire amant dels projectes tan llargs, m'acaben avorrint, però la veritat, és que aquests dies que només faig això estic canviant d'idea. Al ser una mica rutinari acabes fent-la per inèrcia i relaxant-te totalment, i d'això es tracta, oi?! A la nit, estic mirant la tele i vaig pensant: hauria d'anar a dormir... mmmm va vinga, una volta més! I així cada nit me'n vaig a dormir massa tard.
La manta està feta a punt zig-zag i té alguns errors, sobretot en el color blau claret però, com ja he dit, era de les primeres coses que teixia. Ara si m'equivoco sé desfer els punts i tornar enrere per arreglar-ho!
Espero no trigar gaire més a ensenyar-la acabada.
Bona setmana!!!






2 comentaris: