dijous, 9 de gener del 2014

Cuauhtemoc

Aquests dies passats de Nadal vaig decidir que els aprofitaria per fer-li robeta al Cuauhtemoc, perquè a ple hivern anava amb la seva samarreta i pantalonets curts.
Així que el dia de Nadal, Sant Esteve i any nou els vaig invertir en fer un jersei i uns pantalonets a mitja i també unes boniques sabates a ganxet.
Mai he fet un jersei... de veritat, per algú real, i com no en tinc ni idea ho vaig a fer a ull, tot recte i al arribar al coll no sabia com adaptar-ho així que vaig buscar per internet i comentaven que també s'havia de disminuir la part de les aixelles... Oooh, jo no ho havia fet i... ja no ho anava a fer perquè ho trobava massa complicat. Vaig pensar que el Cuauhtemoc ja estaria prou content amb un jersei... fet a ull ;)

Vaig començar a fer-li les mànigues i al cosir-les vaig doblegar cap a dins una miqueta la part del tronc per a què no quedés una forma estranya.
Trobo que el jersei, per ser el primer, no em va quedar del tot malament, oi?.


Després vaig fer les sabatetes a crochet. No sabia com fer-ho i tot i que ho vaig fer de manera molt sencilla em va costar tenir la idea. Primer vaig fer la base, igual que quan es fa un bolso amb la base ovalada. Després vaig fer un semicercle que el vaig cosir a la part del davant superior de la sabata i per últim, els cordonets que li donaven el toc de color.


I per últim, els pantalons. Els vaig fer a punt jersei i acabat en punt bobo. Vaig fer com amb el jersei, primer la part de davant i després la part de darrera.

Ara ja només quedava vestir-lo! I així va quedar el Cuauhtemoc el dia d'any nou!
Ho sé, no serveix per a res haver-li fet tot això però jo m'ho vaig passar molt bé provant i fent coses que no havia fet encara.




Espero que us hagi agradat!










1 comentari: